Overheid
info@vangoud.nl
026 - 443 50 20
Vastgoed
info@vangoud.nl | 026 - 443 50 20

Rentmeestersseminar - editie 2019

Dit jaar zijn we met het Rentmeestersseminar te gast bij het Gelders Landschap & Kasteelen op de unieke van het Kasteel Doorwerth.

Stap terug in de tijd bij kasteel Doorwerth
Kasteel Doorwerth is een middeleeuws kasteel, dat fraai is gelegen tussen de beboste stuwwal en de uiterwaarden van de Rijn tussen Arnhem en Wageningen. Aan de voet van de Veluwse stuwwal torent het kasteel hoog uit boven de uiterwaarden van de Nederrijn.

Het kasteel heeft een slotgracht en een ophaalbrug, een groot poortgebouw, een koetshuis en stallen. In het kasteel kun je genieten van historisch ingerichte vertrekken. In de keuken, de kelders, de ridderzaal, bed- en eetkamer, torenkamer én herenkamer waan je je even als een kasteelbewoner.

In de zuidvleugel van het kasteel zijn expositiezalen die de geschiedenis van het kasteel, maar ook de geschiedenis van de bosbouw en de jacht in Nederland in beeld brengen. Ter afsluiting van het rentmeestersseminar zal de kasteeldame, Carine van Ketwich Verschuur, haar ervaringen delen over de exploitatie van een middeleeuws kasteel.

Vul onderstaand formulier in om u direct in te schrijven voor het Rentmeestersseminar editie 2019. Wilt u weten wat deze dag u allemaal brengt? Lees hier meer informatie.

Aanmelden rentmeestersseminar 2019