Overheid
info@vangoud.nl
026 - 443 50 20
Vastgoed
info@vangoud.nl | 026 - 443 50 20

Kom bij Vangoud!

Ben jij advocaat en vraag je je af of je gelukkiger kan zijn in je werk? Wil je groeien, je verder ontwikkelen op een autonome manier met veel vrijheid binnen vastgoed en overheid? Vind je de advocatuur een ontzettend leuk vak, maar is de manier waarop je dat nu iedere dag doet niet wat je zoekt? Kom dan praten met Vangoud en zie hoe wij dat doen en aanpakken. Ervaar hoe je lol hebt in je vak. Vangoud is het leukste kantoor om voor te werken.

Voldoe je aan onderstaand profiel? En vraag je je af hoe je Vangoud en jezelf kan helpen verder in je carrière? Ga met ons in gesprek en krijg inzicht in hoe je (nog) gelukkiger wordt in je werk als advocaat.
Wie weet ga jij binnenkort bij Vangoud je verder ontwikkelen als advocaat naar (senior) niveau.

Een vrij beroep
Bij Vangoud staan we open voor een eigen invulling van je vrije beroep als advocaat. Je krijgt de ruimte om autonoom je werkzaamheden te doen zonder dat het aan begeleiding op maat ontbreekt . Je geeft een eigen draai aan je werk en je bent specialist in wording voor vastgoed en overheid. Het is een pre als je affiniteit hebt met  omgevingsrecht. Je werkt voor een mix van marktpartijen, projectontwikkelaars en overheidsorganisaties. Soms zelfstandig, maar ook in teamverband.

Vangoud is gevestigd in Journey Offices in het centrum van Arnhem, een recent getransformeerde hotspot in het hart van de stad.

De ideale kandidaat beschikt over een afgeronde rechtenstudie en is enkele jaren actief als advocaat. Je hebt ervaring opgedaan bij een ander kantoor en je bent toe aan een andere inspirerende (werk)omgeving.

Vangoud is een gespecialiseerd nichekantoor voor vastgoed en overheid. Wij zijn gevestigd in Arnhem maar werken door het hele land. Wij zijn een jong en informeel kantoor en hechten eraan om dagelijks plezier te hebben in ons werk. Voor ons geen strak keurslijf en geen hiërarchische organisatie. Ook vinden we een goede ‘work/life balance’ belangrijk.

Maximaal werkplezier
Ter vergroting van het werkplezier beschikt Vangoud over een schitterende bar met dakterras voor de wekelijkse kantoorborrels. Verder wordt er samen geskied,  met relaties de Amstel Gold Race gefietst en wordt er jaarlijks een zeiltocht georganiseerd. Op vrijwillige basis kan daarnaast tweewekelijks gebruik gemaakt worden van onze personal trainer in de gym.  

Kom bij Vangoud!
Neem voor vragen of om te solliciteren contact op via 026- 443 5020 of drink gezellig een keer een borrel mee op donderdag- of vrijdagmiddag.