Overheid
info@vangoud.nl
026 - 443 50 20
Vastgoed
info@vangoud.nl | 026 - 443 50 20

Stephanie Bloembergen

Advocaat

Stephanie Bloembergen (1987) studeerde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na haar afstuderen in 2013 werkt zij enkele jaren als paralegal op een Arnhemse advocatenkantoor. In 2016 maakt zij de overstap naar de rechtspraak als senior secretaris bij de afdeling Insolventierecht van de Rechtbank Gelderland. Sinds 2019 is zij advocaat. Na een aantal jaar werkzaam te zijn in het ondernemingsrecht- en faillissementsrechtpraktijk, maakt zij in 2022 de overstap naar VanGoud Advocaten als advocaat in de civiele vastgoedpraktijk. Als advocaat is Stephanie altijd op zoek naar de onderliggende belangen, waarbij haar brede juridische achtergrond haar goed van pas komt. Zij adviseert (met name ondernemers) op het gebied van bouw- en contractenrecht en treedt daarnaast geregeld op in procedures.
Optreden als zangeres doet Stephanie sinds haar studententijd helaas een stuk minder, maar zij houdt zich in haar vrije tijd nog steeds graag bezig met muziek. Daarnaast is Stephanie een aantal dagen per week te vinden op het hockeyveld.
 

Stephanie Bloembergen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlands orde van advocaten de volgende hoofd - en sub (rechtsgebieden) geregistreerd:
- Vastgoedrecht
Bouwrecht