Overheid
info@vangoud.nl
026 - 443 50 20
Vastgoed
info@vangoud.nl | 026 - 443 50 20

Marja van der Lek - Langenhof

Advocaat

Marja is een gedreven vastgoedadvocaat pur sang, gespecialiseerd in de juridische aspecten van vastgoed, waaronder project- en gebiedsontwikkeling, aan- en verkoop van onroerend goed, huurrecht (bedrijfsruimte en woonruimte), aanneming van werk en het civiele bouwrecht. Marja heeft de specialisatieopleiding Privaatrechtelijk bouwrecht bij de Vereniging van Bouwrecht-advocaten met succes afgerond. 

Met regelmaat begeleidt Marja grote vastgoedprojecten waarbij naast haar juridische kennis, ook met regelmaat als sparring partner betrokken. Marja staat investeerders, vastgoedbeheerders, woningcorporaties, en projectontwikkelaars bij. 

Daarnaast is Marja gastdocent bij de BNA-academie (opleidingscentrum voor architecten en andere ontwerpers) en lid van de Vereniging van Bouwrecht-advocaten. Tevens wordt Marja met regelmaat gevraagd om haar juridische mening te geven bij diverse actuele vastgoedonderwerpen. 

Marja heeft gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en is sinds 2001 advocaat.

Marja van der Lek - Langenhof heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlands orde van advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:
- Vastgoedrecht